“Lopen kan ik niet meer,

    maar vliegen ga ik leren.”

 

Boek Willem als spreker en laat je meenemen in een verhaal vol passie en inspiratie.

Aan de hand van een persoonlijk verhaal vertelt Willem in zijn presentaties over verschillende thema’s, zoals:

 • omgaan met verandering
 • de kracht van hulp vragen
 • persoonlijk leiderschap
 • duurzame inzetbaarheid
 • denken in kansen en mogelijkheden
 • tegenslag ombuigen naar succes.

“Lopen kan ik niet meer,

  maar vliegen ga ik leren.”

Dit zei Willem drie jaar geleden, nadat hij door een motorongeluk in een rolstoel terecht is gekomen. Hij vertelt over de reis die hij aflegt om zijn grootste droom werkelijkheid te maken; Kitesurfen op de golven voor de kust van Zuid-Afrika. Maar kan dat wel, met verlamde benen? 

Een persoonlijk verhaal over het realiseren van doelen, najagen van dromen en omgaan met tegenslag. Een verhaal dat je bijblijft.

  Durf te dromen, geen golf te hoog

  “Na mijn motorongeluk in december 2016 heb ik veel dingen moeten loslaten, maar één ding kon en wilde ik niet accepteren; de gedachte om nooit meer te kunnen surfen. Tijdens mijn revalidatie heb ik besloten dat dit mijn uitdaging wordt. Ik ga mijn surfdroom, om over de golven van Kaapstad te vliegen, werkelijkheid maken.”

  Tegenwoordig is Willem professioneel kitesurfer binnen het internationale team van Slingshot Kite en is hij team rider van Wind Voyager. Hij reist de hele wereld over om te kitesurfen en inspireert vele hun maximale potentie uit het leven te halen. “Als je iets echt wilt, dan is er veel mogelijk. Durf te dromen, geen golf is te hoog!” Middels zijn lezingen motiveert hij anderen om op een positieve manier naar tegenslag en verandering te kijken. 

  Wilt u graag meer informatie of wilt u Willem boeken als spreker bij uw bedrijf, vereniging of evenement?

  Stuur dan een email naar info@willemhooft.com

  of neem contact op via onderstaand contactformulier.

  Aanbevelingen

  Binnen een uur wist Willem met zijn verhaal een onuitwisbare indruk te maken. Een krachtige, positieve en enthousiaste persoonlijkheid zit voor je die in je hart raakt maar ook een volle zaal aan het lachen weet te krijgen. Willem brengt inspiratie en energie maar laat je vooral nadenken hoe jij zelf bepaald hoe je met veranderingen om kunt gaan. Met zijn verhaal als onderlegger is hij een inspirator die je niet snel vergeet.

  Sharon Diekman (Sales Manager bij Tempo Team)

  Willem krijgt een zaal vol sales-, accountmanagers en directeuren ademloos stil. Hij vertelt zijn aangrijpende, maar met name positieve hoopvolle, verhaal in alle rust en kan je echt in de mindset van omdenken krijgen. Hij raakte me met zijn stoere pure verschijning. Wat een cadeau om Willem te hebben ontmoet! 

  Angela Timmer (Directiesecretaresse bij Tempo Team)

  Ik ben nog steeds diep onder de indruk van het verhaal van Willem. Geen zielig verhaal, al had ik tranen, maar een verhaal over doorzetten, zelf kansen creëren, omdenken, passie, sport en je droom volgen, no matter what. Superspreker voor heel veel gelegenheden! 

  Nancy Zwijnenberg (Senior Key Account Manager)

  Ik heb Willem leren kennen na zijn ongeval waarbij hij een dwarslaesie opliep. Willem heeft zijn leven daarna op een bewonderingswaardige manier heringericht en is een goed voorbeeld van niet omdat het moet maar omdat het kan. Willem kan het goed vertellen en treedt succesvol op als motiverend spreker.

  Harry Luiten (Care Manager bij MetZorg)

  Bedrijven en evenementen die u voor gingen:

  Neem contact op:

  of stuur een e-mail naar info@willemhooft.com

  9 + 10 =